Home BlogBor du i Århus eller omegn, og står du og mangler et par briller?
Bor du i Århus eller omegn, og står du og mangler et par briller?

Bor du i Århus eller omegn, og står du og mangler et par briller?

De fleste får besked på at besøge en optiker på et eller andet tidspunkt i deres liv, og det kan altså godt være lidt af en omvæltning. Briller er noget man som ny ejer rutinemæssigt skal huske som en del af sig selv, og kan altså også være med til, at ændre ens egen opfattelse af sit udseende markant. Hvis du en dag står i den situation, at du skal have briller, og du skal ned i den lokale brillebutik, så er der heldigvis lidt behjælpelige ting at have i mente, når det er.

Brillestel skal passe dit ansigt

Hvad mange ikke ved er, at brillestel har stor betydning for dig og dit ansigt. De er med til at ændre på både faconen i dit ansigt, samt dit udtryk, og skal altså derfor nøje udvælges, så du kommer til at føle dig helt tilpas med dine nye briller. I din brilleforretning i både Århus og Risskov, står der altid en optiker klar til at vejlede dig.

De nyeste briller

At din lokale optiker står klar med de nyeste brillestel til dig der skulle have brug for det, er meget vigtigt. Det vil sige, at de sørger for at holde sig ”up to date”, når det kommer til de nyeste stel. Det sker via messer forskellige steder i landet og verdenen, så du ikke skal føle, at du skal nøjes med dine udvalgte briller. Brillerne skal du helst ikke gå på kompromis med, og jo mere opdateret deres brilleudvalg er, jo større er chancen får, at du går hjem med et sæt briller, som du er tilfreds med.

Kontaktlinser

Nogle mennesker ser helst, at de går udenom hele tilvænningen om at skulle have briller. Til dig der skulle hælde mere til alternativerne, er kontaktlister heldigvis opfundet, og selvom det også kræver en del tilvænning, så fungere det for mange. Du kan også have begge dele, da der er mange efter et besøg i den lokale brilleforretning/optiker, der helst ser briller til hverdagsbrug, og kontaktlinser til når det egner sig bedst for dem, f.eks. til arrangementer, hvor de skulle have lyst til at være brillefri. Der er dog også mange, der forsøger sig med kontaktlinser, men aldrig helt bliver vant til følelsen, da det jo er en linse på øjeæblet, som jo kræver en del tilvænning for den uvante.