Home BlogDailyvacay er en af Danmarks største Instagram-profiler – men hvorfor?
Dailyvacay er en af Danmarks største Instagram-profiler – men hvorfor?

Dailyvacay er en af Danmarks største Instagram-profiler – men hvorfor?

Vi drømmer alle sammen om de store ferier. Vi drømmer om at hive teltpælen op og bare tage ud i det blå. Vi drømmer om ferien, når vi sidder og hakker i det på arbejdet. Det har Dailyvacay fundet ud af for længe siden. Derfor har de lavet en Instagram-profil, hvor brugerne kan drømme sig væk i ferie billeder oversat til danske brugere. Ligesom at headsettet kan fjerne den trivielle og triste virkelighed i en bus 16 med regnvejr uden for vinduerne, kan Dailyvacay smide nogle solstråler din vej i hverdagens kamp.

Sælger de billigste ferie til brugerne

Hvis du skulle lave et rejsebureau, og det skulle være så billigt som muligt, hvad ville du så gøre? Det kunne være ved at skabe et bureau, hvor du sælger den fantastiske rejseoplevelse, men gør det uden at smide en masse mennesker på et fly for at opleve det. Det vil du selvfølgelig gøre med et kamera. Og det præcis, hvad profilen har gjort. Dailyvacay hjælper hverdagens slid af vejen. Du kan sidde i kantinen på lagerjobbet, i bussen på vej hjem fra kontoret eller til en familiefødselsdag, hvor du ikke aner hvem nogen er. Her bliver profilen den perfekte flugt fra den kedsommelige virkelighed.

Du knapper telefonen op af lommen og tjekker Instagram ud. Pludselig kommer billeder fra Thailand og Mallorca, hvor de lyseblå strande kalder på dig. Du kan drømme dig væk til billeder af Pina Colada og dans til søde toner på stranden. I en kold tid er varme billeder perfekte til at løfte humøret – bare en smule.

Perfekt format til Instagram

Dailyvacay og lignende fænomener er bestemt ikke nogen ny opfindelse. Historierne fra fjerne egne med den skønne æstetik, eksotiske kulturer og vilde historier har altid fascineret os. Tænk bare tilbage på 60’ernes vilde charterrejser med den vilde og ekstravagante Spies i spidsen. I hverdagen er vi fornuftige, dygtige og beherskede mennesker, som udfører den opgave, vi bliver stillet. Men når ferien rammer, vil vi gerne bryde rammerne lidt. Vi vil med ud at tage på togter til fremmede egner. Og vi vil dase ved poolen eller stranden med en drink i hånden. Her er Dailyvacay en nyere opfindelse, som kan give dig den ferie, du søger, med blot et klik. Instagram er den perfekte platform til at servere feriebilleder og eksotiske oplevelser, uden du behøver løfte mere end en finger. Og så kan den hjælpe dig med at finde ud af, hvor næste ferie skal gå til, så det ikke blot bliver en skør afbudsrejse som sidste år.

Levende billeder

Som en af Danmarks største Instagram-profiler leverer Dailyvacay enestående indhold med levende billeder, hvor det føles, som om du selv er der. Du behøver ikke tage en flyver i 8 timer for få følelsen af at ligge på stranden og nyde din frihed. Selvom der ikke skal herske tvivl om, at feriebillederne er en skøn erstatning for ferien, er de dog aldrig mere end blot en erstatning. Tjek profilen ud og drøm dig væk fra den trivielle hverdag og ind i det eksotiske ferieliv