Home BlogDenne Mini MBA-uddannelse styrker dit CV

Denne Mini MBA-uddannelse styrker dit CV

Drømmer du om at få en MBA-uddannelse, der kan styrke dit CV og dine ledelsesevner? Så kan du nu tage en mini MBA, som kan give dig alle de evner, du har brug for som leder. Der er folk, der er født som ledere, mens der er andre, som har brug for lidt faglig hjælp. Fælles for alle er, at faglig hjælp kan give en masse, og det er nødvendigt, hvis du gerne vil være en god leder. Vil du gerne blive en bedre leder og lære alt det faglige bag, så læs mere her. På den måde kan du blive meget klogere på, om uddannelsen er noget for dig.

 

Det er vigtigt at have en masse erfaring og uddannelse, der kan styrke dit CV. På den måde er du sikret et job i fremtiden, og det vil give dig mange flere professionelle muligheder. Det er jo noget, som arbejdsgivere kigger meget på, når de skal ansætte. Især hvis det er en lederstilling. Her er det rigtig vigtigt med både en uddannelse indenfor ledelse, men altså også erfaring indenfor ledelse. Det er vigtigt, at der er en del erfaring, fordi det kan give en masse. Denne mini MBA giver erfaring, faglig viden og personlig udvikling som leder. Alt dette med et højt fagligt niveau, som sikrer dig størst mulig udvikling gennem uddannelsen.

 

Sådan bliver ud en bedre leder

Har du en lederrolle til hverdag, men drømmer du om at blive endnu dygtigere til at lede og om at være en god rollemodel for dine ansatte? Så er en mini MBA den perfekte uddannelse for dig, fordi du får højt fagligt niveau. Uddannelsen er udviklet i samarbejde med professorer og nogle af de bedste ledere i Danmark, som kan give deres erfaring videre i uddannelsen. Du lærer hermed fra de bedste, og så kan du komme ud på den anden side som den dygtigste leder.

 

I forbindelse med uddannelsen får du desuden et medlemskab af Aros Management Club, hvor du kan videreuddanne dig efter din uddannelse. Du får adgang til foredrag, netværksarrangementer og masterclasses, som kan give dig endnu mere faglig viden, og som kan udvikle dig endnu mere som leder. Du har altid mulighed for at dygtiggøre dig og blive en bedre leder.

Denne lederuddannelse er for de ambitiøse studerende

Er du ambitiøs som leder, men vil du gerne lære endnu mere, så du kan blive en dygtigere leder? Denne mini MBA forløber sig over 6 måneder, hvor du ikke blot får høj faglig viden, men også øvelser og du bliver en del af en studiegruppe. På den måde kan du også få feedback og lære at føre din faglige viden ud i livet.

 

I forbindelse med uddannelsen får du desuden også en masse pensum, som du skal læse til hver undervisningsgang. På den måde er du godt forberedt til undervisningen, og så lærer du alt det faglige før du skal lære, hvordan du bruger det i praksis. Alt dette lærer du jo til undervisningsdagene.