Home BlogFå din drømmebolig på Amager
Få din drømmebolig på Amager

Få din drømmebolig på Amager

Hvis du går med tanker om at flytte, men har svært ved at finde det sted, hvor du vil føle dig allermest hjemme, så kan en lejlighed på Islands Brygge måske være en løsning for dig. Islands brygge befinder sig på det nordlige Amager. Med en bolig i dette område vil du være tæt på det indre København samtidig med, at du kan nyde roen ved de grønne arealer på Amager. På Islands Brygge får du altså både det travle byliv fra det indre København, samt roen og naturen på Amager Fælled inden for en kort afstand. Ønsker du at finde den perfekte bolig på Amager er det en god idé at finde en lokal ejendomsmægler, der kan sælge dig din drømmebolig.

Kulturoplevelser rundt om hjørnet

Ønsker du at bo et sted, hvor det vrimler med oplevelser og kulturarrangementer, så er Islands Brygge det perfekte sted at flytte hen. I Kulturhuset på Islands Brygge kan du finde alt fra koncerter, workshops, foredrag og meget mere. Kulturhuset har omkring 300 arrangementer årligt, så det vil altid være muligt for dig at finde et event, som du kan bruge noget af din tid på. På stedet er det også muligt for dig at få en bid mad og noget at drikke.

Er du ikke en haj i et køkken kan Kulturhuset altid være din redningsmand. Derudover er stedet placeret ved havnen, tæt på havnebadet, så uanset hvad din dag byder på, så befinder du dig i fantastiske omgivelser. Har du selv idéer til arrangementer, der kunne foregå i Kulturhuset er der også altid mulighed for selv at leje et lokale, hvor dit event kan finde sted.

Få hjælp til at finde den helt rigtige bolig for dig

Når du først har besluttet dig for at rykke teltpælene op og flytte til Islands Brygge er den næste beslutning, der skal træffes, hvor du skal bo. Boligmarkedet på Islands Brygge kan være svært at komme ind på. Det kan derfor være en god idé at hive fat i en ejendomsmægler på Amager, der kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig. Der er også rig mulighed for at finde en lokal ejendomsmægler på Amager, hvis du først skal have solgt din nuværende bolig. Med en lokal ejendomsmægler sikrer du dig et gnidningsfrit salg af din bolig, da ejendomsmægleren har et lokalt kendskab til området.