Home BlogFå god akupunktur i Roskilde
Få god akupunktur i Roskilde

Få god akupunktur i Roskilde

Hvis du vil blive godt behandlet og få bekæmpet dine smerter, er det en god ide at kigge mod Sjælland. Hos Byens Akupunktur i Roskilde er der nemlig gode muligheder for at få en god behandling, der hjælper dig mod smerter og lignende. Der er mange forskellige måder, du kan blive behandlet hos Byens Akupunktur. Du kan blandet andet få kosmetisk akupunktur, som giver dig et naturligt ansigtsløft uden bivirkninger. Der kan opstå positive ”bivirkninger” ved at lave kosmetisk akupunktur, fordi det hjælper til en bedre søvn, mindre stress, opløse nakkespændinger og andre skavanker i ansigtet. For ikke at tale om den effekt, det vil have på dit ansigts skønhed.

Anmelderrost akupunktur

Der er mange mennesker, som har været et smut forbi Byens Akupunktur på Sjælland. Og de er alle sammen samstemmigt enige om, at det er et sted, der er værd at besøge. Kundeoplevelserne taler deres tydelige sprog: De skriver, at der leveres god og empatisk kundeservice fra indehaveren af Byens Akupunktur. Det er et sted, hvor der tages kærlig hånd om kunderne med en tydelig kompetence, som ikke er til at tage fejl af. Ord og sætninger som ”fantastisk”, ”skynd dig at bestille tid” og ”varmeste anbefalinger” bliver brugt flittigt. Det siger noget om, hvilken værdi der er i at besøge stedet, hvis man gerne vil have en god akupunktur-behandling. Indehaveren af stedet er meget grundig og går meget op i, at der tages hensyn til de mindste detaljer. Det er vigtigt for ejeren, at kunden føler sig tryg og får en god oplevelse. Det er noget, man tydeligt kan aflæse fra kundeoplevelserne, som bliver gjort til virkelighed for den besøgende.

Kun glade og tilfredse kunder hos Byens Akupunktur

Når du lægger et smut forbi hos stedet i Roskilde, er det ud fra indstillingen om, at alle kunder skal være tilfredse. Der lægges stor passion i arbejdet og øje for detaljen, således at kunden får en god følelse og mærker en positiv effekt, når man går derfra. Det ses tydeligt i måden, opgaven bliver grebet an hos Byens Akupunktur, hvor vigtig kunden er. Man kommer først til en samtale med ejeren, hvorefter der bliver stillet en journal. Journalen er drejebogen til den gode behandling og korrekte diagnose. Dernæst sørges der for, at der gives den bedst mulige behandling.

Gode akupunktur-priser

Prismæssigt er der gode fordele at hente ved at besøge Byens Akupunktur i Roskilde på Sjælland. Behandling koster 495 kroner, og det er med journal. Det gør, at din behandling bliver dét bedre. Alternativt kan du købe et klippekort på otte besøg, hvilket vil koste 2300 kroner. Det er en besparelse på over 200 kroner pr. gang i forhold til, hvad det koster at besøge stedet én enkelt gang.
Kosmetisk akupunktur, der gør dig smukkere og friskere at se på, koster 750 kroner. Et klippekort på 10 besøg koster 6995 kroner. Det betyder, at der spares 55 kroner på hver besøg, hvis du vælger kosmetisk akupunktur.
For børn koster et enkelt besøg 350 kroner.