Home BlogFå styr på stjernetegnet skorpion
Få styr på stjernetegnet skorpion

Få styr på stjernetegnet skorpion

Der findes 12 forskellige stjernetegn, og det er ens fødetidspunkt, der afgør, hvilket stjernetegn man tilhører. De fleste mennesker ved godt hvilket tegn, de selv er, men spørger man dem, hvad der egentlig kendetegner deres tegn, og hvad stjernetegn egentlig betyder, så er der mange, der må sige pas.  Er man født i skiftet mellem efterår og vinter, er man for eksempel stjernetegn skorpion. Skorpionen er det 8. tegn i dyrekredsen, og stjernetegnet ligger i et meget stjernerigt område på himlen.

Stjernetegn fortæller, hvem vi er

Mennesket har i meget lang tid interesseret sig for stjernerne. Engang troede man, at stjernerne kunne fortælle en, hvornår det var det bedste tidspunkt at høste, stifte familie eller gå i krig. Senere begyndte man at tro på, at stjernerne kan hjælpe med en med at forstå, hvem man er. I dag beskrives stjernetegnene som symboler på den inderste kerne og ånd i et menneske. At kende sit stjernetegn kan dermed hjælpe en med at forstå sig selv. Alle stjernetegn har både gode og dårlige sider, og når man er bevidst om disse sider, er det nemmere at forstå ens egne handlinger og dermed træffe mere rationelle beslutninger.

Stjernetegnet skorpion har selvtillid

Et menneske, der er stjernetegnet skorpion, er et menneske, der har selvtillid og faste meninger. En skorpion siger altid sin mening, og kan derfor godt komme til at fremstå en smule dømmende. Er man stjernetegnet skorpion, kan man godt lide udfordringer, og man stræber altid efter at være den bedste. Man er en dårlig taber, og man håndterer ikke nederlag nemt. Man vil gøre alt for at nå sine mål, og ønsket om at være magtfuld og vigtig står meget højt på listen.

Man må dog ikke tage fejl af skorpionens lidt kolde ydre, for indeni gennem der sig et meget loyalt, dedikeret og gavmildt væsen. Det kræver sit at bryde ind bag skorpionens skal, men når det lykkedes, får man til gengæld en ven i verdensklasse. Skorpionen har nemlig et meget stort hjerte og ønsker at gøre en forskel for andre. Derudover er loyalitet for skorpionen et af de vigtigste egenskaber ved et venskab, og derfor er mennesker, der er stjernetegnet skorpion, bedre til at holde på hemmeligheder end nogen andre.

Stjernetegnet guider dig gennem livet

Ud over at stjernetegnene præsenterer en for styrker og svagheder ved ens personlighed, så kan ens stjernetegn også være en god guide ved vigtige livsbeslutninger. Stjernetegnene kan for eksempel hjælpe en med at finde kærligheden. Er man stjernetegnet skorpion, så passer man særlig godt sammen med krebsen og vægten – og det kan måske være en god rettesnor at følge, når man prøver at navigere rundt i datinglivet. Derudover kan stjernetegn bruges til at forstå hvilke erhverv, man vil egne sig godt til. Som skorpion egner man sig godt i jobs der kræver diskretion, er dybdegående eller magtbetonende. Det kunne være erhverv som politibetjent, forsker eller psykolog.

Stjernetegn er derfor ikke bare en samling af stjerner på himlen. De kan bruges til at forstå og lære sig selv bedre at kende, og derfor kan det være en god ide at sætte sig ind i sit stjernetegn.