Home BlogFå svar på dine spørgsmål omkring botox i denne artikel
Få svar på dine spørgsmål omkring botox i denne artikel

Få svar på dine spørgsmål omkring botox i denne artikel

Det kan være, at du er ved at få nogle rynker og linjer, som du er træt af? Der er nogle rynker, der godt kan få én til at se mere sur eller træt ud, og det er jo træls at gå rundt og se sådan ud, hvis det slet ikke er sådan, man har det. Der er heldigvis nogle effektive behandlinger, man kan få – og du kender måske allerede til botox? Der er mange, der har spørgsmål omkring botox, der måske også gør, at de er nervøse for at få det lavet. Hvis du læser denne artikel, så bliver du meget klogere på botox i Århus. Så kan det være, du finder ud af, om det er noget for dig.

Hvad er botox?

Botox er faktisk et mærke. Man siger bare for det meste ”botox”, fordi det er svært at udtale det rette navn. Det er lige ligesom, at man kommer til at se ”kleenex”, når man skal bruge et lommetørklæde. For at holde det simpelt, henvises der i denne artikel til botox – for det er det navn, som folk kender. Botox er en slags gift, som man sprøjter ind i huden ved hjælp af en kanyle. Det gør en smule ondt, men det er tilsvarende at få et stik ved lægen eller tandlægen.

Hvordan virker det?

Når man har fået sprøjtet botox ind, så virker det på den måde, at musklerne omkring området lammes, så man ikke længere kan lave den bevægelse, der til at starte med har dannet linjen eller rynken. Det er f.eks. meget almindeligt at få botox mellem øjenbrynene, hvorefter man ikke kan rynke på brynene. Du kan læse meget mere om botox i Århus på https://studioa.dk/botox-behandling/.

Hvad koster botox?

Der er også mange, der er nysgerrige på, hvad man skal betale for en botox behandling. Det er dog svært at sætte en pris på, fordi det varierer alt efter, hvor du tager hen, og hvilket område du skal have behandlet. Hvis du skal have botox mellem øjenbrynene, så kan prisen svinge helt fra 1500-3000 kroner alt afhængigt af klinik.