Home BlogGiv dig selv en bedre fordel på arbejdsmarkedet
Giv dig selv en bedre fordel på arbejdsmarkedet

Giv dig selv en bedre fordel på arbejdsmarkedet

Er du lige som så mange andre ved at forsøge at finde et job? Og synes du, det er meget svært at få præcis den jobstilling, som du drømmer om? Så har du sikkert allerede nu oplevet at få afslag gang på gang, og måske har du også været til op til flere jobsamtaler, der i sidste ende ikke har ført til et job. Du er således blevet fravalgt til fordel for en anden kandidat, der kunne et eller andet, som du ikke kunne. Og det er virkelig ærgerligt og frustrerende. Især når der ofte ikke skal særlig meget til, førend man kan give sig selv en fordel på arbejdsmarkedet. Det er noget, som du kan læse meget mere om her nedenunder.

Der er altid stor konkurrence om de gode job – gør derfor dig selv mere attraktiv

Det er i dag meget svært at få sig det job, som man drømmer om. Ofte er der mange om buddet – især når der er tale om de lidt mere spændende, attraktive og udfordrende stillinger. Det betyder, at man konstant skal kunne klare sig gennem nøglehullet, og ofte er det de helt små marginaler, der afgør, hvem der får lov til at kravle igennem. Desværre har det bare indtil nu ikke været dig, og det er netop derfor, at du måske søger nogle metoder til at blive den, der får lov til det. Det kan du blandt andet opnå, hvis du tager dig nogle kurser, der kan gøre, at du selv kommer til at stå skarpere og mere attraktivt overfor din fremtidige arbejdsgiver.

Især inden for de tekniske områder søges der efter specifikke fagligheder

Og det er ikke nogen hemmelighed, at det i dag er inden for de mere tekniske områder, at der ofte søges nogle fagligheder. Tit er det for eksempel inden for InDesign, at der søges personer. Og netop derfor bør du tage dig et kursus, der gør dig til en haj her indenfor. Og bor du i eller i nærheden af København, så er det ganske let for dig. Du finder nemlig gode InDesign kurser i København. Det er noget, som du kan læse meget mere om på denne side; https://www.4d.dk/kurser/adobe/indesign.

Før InDesign til dit CV og giv dig selv en fordel på arbejdsmarkedet

Hvis du sørger for, at du kan tilføje en specifikation som InDesign til dit CV, viser det desuden, at du har en smule teknisk snilde og erfaring med nogle af de områder, som der forefindes inden for Adobe. Og det er bestemt noget, der vil give dig en fordel, når du skal videre med din jobsøgning. Så selvom det måske tager noget af den tid, som du kunne have brugt på effektiv jobsøgning, så er det stadig et kursus, der kan give dig en stor fordel og eventuelt også være med til at forkorte den tid, hvor du kan kalde dig ledig.

Du vil have lettere ved at finde dig et andet job i fremtiden

Det handler således om at handle både klogt og strategisk, når man gerne vil gøre noget, der kan være gavnligt for en selv både nu og i fremtiden. Ofte er det nemlig sådan, at når først man har fået foden inden for og har fået noget reel erfaring, så vil det være lettere at finde et andet job i fremtiden. Men måske er det slet ikke nødvendigt for dig. Det kan jo være, at du får drømmejobbet i første forsøg.