Home BlogGiv dit barn en god oplevelse med masser af aktiviteter, det sent vil glemme!
Giv dit barn en god oplevelse med masser af aktiviteter, det sent vil glemme!

Giv dit barn en god oplevelse med masser af aktiviteter, det sent vil glemme!

Har du et barn, som du gerne vil give en fantastisk oplevelse, og som I kan nyde sammen? Måske har dit barn lyst til at prøve nogle helt nye ting, det ikke har prøvet før? Hos legecentret i Grenaa finder du det perfekte sted, hvis du gerne vil give dit barn en oplevelse, det vil huske i lang tid efter.

Noget for vovehalsene

Her findes der nemlig en masse sjove og lærerige aktiviteter for børn. Hvis dit barn er den store vovehals, der godt kan lide at udfordre sig selv, er her mange muligheder for børneaktiviteter. Legecentret indeholder blandt andet rutsjebaner, boldbassin, trampoliner, airhockey, boldbur med net, store klatrestativer og meget mere.

Noget for de mere forsigtige

Hvis dit barn derimod er den mere forsigtige type, der bedre kan lide at sidde og fordybe sig i mere rolige ting, er det intet problem. I centret er der indrettet et rum, hvor man kan sidde og lege med legoklodser og magneter og skabe sin egen leg derudfra. Centret er dermed sjovt for alle børn.

Børnene må selv bestemme her!

Derudover er der i centret også indrettet en kiosk, hvor indkøbene er i børnehøjde. Der er sikkert noget, de godt kan lide, og uanset om de finder noget eller ej, er det altid sjovt at se sig omkring! Samtidig kan de snuppe sig en bid mad i den kreative restaurant. Det bedste ved denne restaurant er, at børnene selv må bestemme menuen, så det kan de også more sig med. Alle disse ting er selvfølgelig bare leg og sjov!

Er du blevet interesseret i at komme afsted?

Er din interesse blevet vakt? Se åbningstiderne på siden og skynd dig at komme afsted, så du og dit barn kan få en god dag sammen. Hvad med at tage en ven til dit barn med, så de kan dele oplevelserne med hinanden? Dit barn skal nok få en rigtig god dag, som det vil huske længe!