Home BlogGode nyheder til dig som ryger E-cigaretter
Gode nyheder til dig som ryger E-cigaretter

Gode nyheder til dig som ryger E-cigaretter

Ryger du ligesom mange andre E-cigaretter? Så skal du læse med her. Der er nemlig gode nyheder, når det kommer til de smage, som du kan få som E-væske, der kan puttes i din E-cigaret.

Det kan være, at du er vant til at vape, men ryger du altid bare normal basisvæske uden smag? Dette er en skam, da der findes et enormt udvalg af lækre smage, når det kommer til E-væske. Du tænker måske, at E-cigaretter med smag ikke er noget for dig, men der findes i dag så mange forskellige varianter, at du med al sandsynlighed kan finde en smag, som du kan lide.

De populære Vape Fruits

Nogle af de mest populære smage, når det kommer til E-væske, er alt, hvad der har med frugt at gøre. Frugtsmagene findes i mange varianter.

Du kan bl.a. få E-væske med smag af banan, jordbær, æble eller mango. Dertil kommer, at der også findes et væld af smage, som er forskellige frugtblandinger. På denne måde kan du måske opnå en næsten juiceagtig smag med dine E-cigaretter.

Blandt disse frugtblandinger finder du smage som Pinepeach, Nanaberry og Passionmelon. Disse er E-væske, hvor to eller flere frugtsmage er kombineret og blandet til perfektion.

Der kan være mange grunde til, at frugtsmage er populære til vape. En grund er måske, at frugt er forfriskende og sødt på samme tid. Du får altså noget, som er friskt og måske lidt surt, så det ikke bliver kvalmt. Du får dog også den sødme, som findes i frugt, og som mange mennesker elsker.

Nikotin i din vape

Når du skal finde den helt rigtige E-væske til din vape, bør du også overveje indholdet af nikotin. I vape er der stort set altid nikotin, men mængden kan være meget varierende. Ofte er nikotin-niveauet højere end i normale cigaretter, men det er noget, som du selv kan bestemme.
Det er dog vigtigt, at du holder godt øje med nikotinindholdet, når du køber E-væske, da du ellers kan blive overrasket negativt.

Der findes også E-væsker, som ikke indeholder nikotin. Dette er en glimrende idé til dig, som gerne vil stoppe med at ryge. Med nikotinfri vape nedtrapper du rygningen langsomt.

Du har nemlig stadig den helt fysiske oplevelse af at ryge, som også betyder noget for mange. Så er den store forskel bare, at du kun ryger damp og evt. med smag – og ikke indtager noget nikotin.

Hvor køber du dine E-cigaretter og E-væske?

Hvor køber du dit grej til at vape? Der findes mange glimrende forhandlere – både online og i den fysiske verden.

Det gælder om at finde en forhandler, som har et bredt udvalg af produkter, og hvor alting samtidig fås til en ordentlig pris.

Et bud på en sådan forhandler er dk.vape.se. Her finder du et stort udvalg, og især når det kommer til vapejuice, er der her noget for enhver smag. Du kan bl.a. finde hele serier af smage – fx Vape Fruits eller Cookie Crush.