Home BlogGør hjemmesiden til virkelighed med WordPress
Gør hjemmesiden til virkelighed med WordPress

Gør hjemmesiden til virkelighed med WordPress

Uanset om du skal lave en hjemmeside til personlige eller erhvervsmæssige formål, er WordPress en oplagt løsning til din hjemmeside. WordPress bruges ikke kun af bloggere – faktisk er over en tredjedel af internettets websites globalt lavet med WordPress. Den vigtigste årsag til tjenestens popularitet er, at den gør det utrolig simpelt at bygge en veldesignet, brugervenlig hjemmeside til alsidige formål. Ved at tage et lynkursus i WordPress’ arbejdsmetoder sparer du både tid og udgifter til en eventuel webudvikler, som laver siden fra bunden.

Gør hjemmesiden tilgængelig for offentligheden

Dog er din hjemmeside ikke klar til trafik ved hjælp af WordPress alene. For at besøgende kan tilgå din side, skal du først finde en webhosting-service, som gør din side tilgængelig for alle på internettet. Man betaler typisk et månedligt beløb til en udbyder, som leverer webhosting til din side gennem en server. Der findes mange udbydere af webhosting, som profilerer sig forskelligt og tilbyder forskellige former for webhosting. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du finder en webhosting-service, som er velegnet til din WordPress-hjemmeside.

Sammenlign tjenesterne på en række faktorer

Da webhosting er en form for teknisk service, konkurrerer de forskellige udbydere på en række tekniske parametre. Eksempelvis tilbyder nogle webhosting-udbydere et enkelt domæne, mens andre tilbyder flere, og nogle et ubegrænset antal domæner. Dette er vigtigt at have i baghovedet, når du sammenligner priser mellem de forskellige udbydere af webhosting. Derudover er der stor forskel på, hvor mange GB plads udbyderne hver især tilbyder. Vær samtidig opmærksom på, at de dyreste udbydere ikke nødvendigvis tilbyder de bedste kvalitetsløsninger for lige netop din hjemmeside. Du bør derfor tage udgangspunkt i nogle parametre, som er vigtige for din hjemmeside, når du sammenligner tilbud blandt udbyderne.

Spørgsmålet om pris

Udover de tekniske parametre, som varierer mellem udbydere, bør du naturligvis også tage højde for de forskellige prisklasser, som findes på markedet for webhosting. Prisen kan selvfølgelig være en indikator på kvaliteten af udbyderen eller fx. serverens hastighed, men tit er de dyre løsninger målrettet et andet marked, end de fleste nye hjemmesider har brug for. En god måde at få styr på prisens betydning er simpelthen ved at undersøge virksomhedens omdømme på Trustpilot. Fordelen her er ikke kun, at du får en overordnet bedømmelse af virksomhed, men at du også får kommentarer og feedback på, hvor virksomheden evt. fejler. En anden måde at få overblik over de forskellige udbydere er ved at anvende et af de mange sammenligningssider, som opsummerer udbydernes tjenester og priser på en overskuelig måde.

Kend dine behov til hjemmesiden, før du vælger udbyder

Mange større hjemmesider, som skal kunne håndtere store mængder trafik og data har brug for mere skræddersyede løsninger, end de billige udbydere kan tilbyde. Det kan fx. være krav til hastighed, som er med til at give en bedre brugeroplevelse. Hvis du på forhånd ved, at din side skal kunne håndtere data af større mængder, kan du se mere her om WordPress hosting Danmark af god kvalitet.