Home BlogHold den bedste juleweekend i Jylland
Hold den bedste juleweekend i Jylland

Hold den bedste juleweekend i Jylland

Hvis du skal væk på en lille miniferie i juletiden, skal det jo helt bestemt være en rigtig juleweekend i får. Både med mad, hygge, og alt det andet der hører til. Julemarkedet er en god måde at komme i julestemning på, fordi der er fyldt med julelys, julegodter, og alt andet julet der findes, som vi alle kender. Der er selvfølgelig gratis adgang for alle.

På julemarkedet kan man se de flotte julelys, som lyser byen op om aftenen, og man kan købe æbleskiver, gløgg, og brændte mandler. Selvfølgelig kan du også finde boder, der har forskellige og spændende ting, som man kan give i julegave, som er lidt mere unikke. Derfor er det både hyggeligt, men det er også en god ide at tage derhen for at købe julegaver.

Kroen i Ålbæk vil være flot pyntet op ved juletiden, så i er helt sikre på at komme i julestemning. I kan endda få hjemmelavet julemad, så i kan holde jeres egen lille julefrokost, og bare hygge med kæresten, familie, eller vennerne. Og du kan faktisk forbinde miniopholdet med julemarkedet, i en pakke så i får lidt tilbud, og noget lækker julemad.

Hvorfor i skal vælge Ålbæk kro

Ålbæk kro ligger i nærheden af mange forskellige seværdigheder og mange interessante og autentiske madoplevelser. Det er ikke bare den typiske kro. De går meget op i stemning og hygge. Der er rart at være, og man har mulighed for at få den her pakke i juletiden, hvor du bare får det hele med, plus at det ligger i nærheden af det hyggeligste julemarked i Nordjylland. Se det hyggelige julemarked her.

Det ligger centralt, og med kort gåafstand til togstationen. Det er godt for dig der ikke har bil, eller bare til når de unge man har med, vil lave noget andet, end de gamle forældre. Der er super smuk natur og lækker sandstrand til sommertiden. Du kan vælge imellem de mange værelser, lige efter dit behov. Generelt set er det bare et virkelig hyggeligt sted, du bare skal opleve, om det er sammen med familie, kæreste eller venner.