Home BlogHvornår anvendes schweißbare ösen?

Hvornår anvendes schweißbare ösen?

Nogen gange, er det ikke nok at anvende et simpelt øje som snørering, disse kun kan holde til et vidst træk, før de går til. Hvis det skal være stærkere, kan du i stedet anvende schweißbare ösen, der smeltes sammen med stoffet eller plastikken og derved skaber en utrolig stærk samling, der kan modstå en meget stor trækkraft. En af de steder, der tilbyder schweißbare ösen er carmo.dk, der har mange års erfaringer indenfor produktion af plastik og PVC komponenter. Schweißbare ösen er en fordel på fx teltdugen, hvor det er vigtigt, at der ikke trænger vand ind i teltet.

Schweißbare ösen i forhold til metal snøreringe

En metalsnørering er monteret i presenningen ved at ringen presses i ved hjælp af en lås på hver side. Dette giver en simpel samling, der ved stor trækkraft går til. For at undgå dette problem, kan du anvende schweißbare ösen i din produktion. Disse smeltes på presenningen og bliver derfor en del af presenningen. Dette giver en langt stærkere samling, der kan modstå signifikant større trækkræfter.

Det er derfor også schweißbare ösen, der anvendes til en lang række udendørs projekter, hvor det er nødvendigt at have et produkt, der kan modstå kraftig vind. De schweißbare ösen ses blandt andet ofte på udendørs vinyl bannere osv. Dette skyldes en række faktorer.

For det første er de svejsbare snøreringe langt kraftigere i både fleksibilitet og styrke end de klassiske metalsnøreringe. Herudover kan schweißbare ösen modstå et hårdt vejrmiljø, og samtidig vil de ikke efterlade ruste over tid og derved efterlade pletter på vinylerne.

Hvis du producere 1-lags vinyler er de svejsbare snøreringe endvidere den eneste løsning, andre typer snøreringe kræver to lag materiale, når de monteres. Det er desuden muligt at lave svejsningen på bagsiden af vinylen, således at denne ikke kan ses på vinylens forside – du får altså så at sige en usynlig snørering på dit banner.

Fås i mange former og farver

Du kender sikkert de klassiske runde snøreringe. Dette er de mest anvendte, men til nogen projekter, kan det være nødvendigt med fx ovale eller firkantede snøreringe, hvis du har brug for større huller, og derved mere fleksibilitet. Dette er muligt, hvis du vælger schweißbare ösen.

Disse fås nemlig i utrolig mange former og størrelser, hvilket gør at de kan passe ind i ethvert projekt. Herudover kan du få næsten usynlige snøreringe, når du vælger en PVC snørering. Dette uanset om den er svejsbare eller ej. Disse er nemlig designet i mange forskellige farver, så de kan matche dit vinyl eller tekstil helt perfekt.

Hvis du vælger schweißbare ösen får du altså en lang række fordele, der kort kan opsummeres til:

  • Stor styrke og fleksibilitet i forhold til metalsnøreringe
  • De bliver en del af dit produkt, fremfor blot en ring, der monteret på dit produkt
  • De er brugbare på 1-lags vinyler, hvor andre snøreringe kræver flere lag
  • De kan fås som næsten usynlige, ved at vælge en svejsning bagpå dit produkt.
  • De fås i mange farver, så de matcher dit produkt.