Home BlogMin guide til hvordan du finder den rette erhvervsprinter
Min guide til hvordan du finder den rette erhvervsprinter

Min guide til hvordan du finder den rette erhvervsprinter

Hvilken printer skal du vælge til kontoret?
Der er flere ting, du skal tage med i dine overvejelser, når du skal vælge den bedste printer til dit behov og dit arbejde, som fx hvad skal prisen være for printeren? Hvilke funktioner skal den have? Skal den kun printe sort/hvid eller farve?

Heldigvis er det ikke så svært som det lyder. Min guide til hvordan du finder den bedste printer til kontoret, hjælper dig så du hurtigt kan få et overblik over en printers funktioner samt tips og tricks til at vælge den rigtige printer.
Så undgår du at komme til at købe enten for stort eller for småt – begge dele er nemlig lige ineffektivt.

I hovedtræk handler denne guide om at finde en passende printer til kontoret med de funktioner I har behov for, til den rigtige pris.

 

people-working-at-officeHvilke funktioner skal en printer til en virksomhed have?

En ny printer til kontoret kan være en dyr investering, men i sidste ende vil det gavne virksomheden og være billigere i den lange ende. Overordnet set skal du kigge på hvad printerens anskaffelsespris er, prisen på blækpatroner eller toner, udgifter til papir, også hvis den kræver specielt papir og printerens strømforbrug.

 

Når du har fundet ud af det ovenstående, så vil jeg foreslå at du går videre med at finde ud af, hvilke funktioner I har brug for, og derefter vælger printeren ud fra det.

 

Nogle gange vokser behovet for funktioner, efterhånden som man begynder at bruge et nyt produkt, så sørg ikke for at vælge for småt. Det er bedre at bruge lidt flere penge, end at ærgre sig over en manglende funktion bagefter.

Derudover skal du også vurdere følgende; hvor ofte og hvor meget i har brug for at printe? Hvor vigtig skal kvaliteten af printet være? Skal det være en farveprinter? Laser eller blækprinter? Skal den kunne scanne og tage kopier? Printhastighed og energiforbrug?

For at give jer et eksempel på en printer leverandør, har jeg undersøgt dette grundigt på nettet. Jeg er kommet frem til, at Business Center Ørestad har de bedste printere på markedet til virksomheder.

Business Center Ørestad har skarpe printeren, specielt deres Xerox printere som er multifunktionelle. Xerox er en smart og sikker printer. Moderne virksomheder kræver effektive løsninger og det krav opfylder en Xerox printer.

Printeren er en topmodel og den kan klare alle behov. Xerox fungerer optimalt til virksomheder, da den kan næsten alt. Jeg har undersøgt mange printere, og det er denne fra Business Center Ørestad jeg kan anbefale til virksomheder med store print behov.

 

Hvem er Center Business Ørestad?

Business Center Ørestad leverer alt indenfor dokumenthåndtering, printere og reservedele til dit kontormiljø. De hjælper med optimering af din løsning eller aftale. Derudover vejleder og rådgiver de dig, omkring den bedste løsning til din virksomhed.

Ydermere, er Business Center Ørestad en Xerox guldpartner og blev i 2017 kåret til årets bedste Develop-forhandler. De har mange års erfaring inden for software og dokumenthåndtering, og de kan rådgive, udvikle og implementere digitale løsninger til virksomheder.

Hvis jeg skulle købe en ny printer til min virksomhed, så ville jeg helt klart købe en Xerox printer fra Business Center Ørestad.