Home BlogMobil pakker – Hvordan du finder rundt i internettets jungle af mobil abonnementer
Mobil pakker – Hvordan du finder rundt i internettets jungle af mobil abonnementer

Mobil pakker – Hvordan du finder rundt i internettets jungle af mobil abonnementer

Overvejer du at få nyt mobilabonnement? Skal børnene have deres første mobiltelefon med abonnement? Eller skal du selv? Uanset hvorfor eller hvem der skal have nyt abonnement til telefonen, er der en del felter der er gode at sætte sig lidt ind i, før man vælger. Men det er svært at finde rundt i de mange teleselskaber og gode tilbud. Det kan endda være svært nok at vælge én mobilpakke ud af flere fra et bestemt firma. Du finder mange gode tilbud her: http://www.mobilpakke.dk/

Tag for eksempel teleselskabet 3. De tilbyder en række forskellige mobilpakker, men hvordan ved du hvilken passer til dig? Et firma som 3 prøver at imødekomme deres kunders behov ved at give vejledning til at vælge det bedste abonnement for dem. De tilbyder at man kan ringe ind til dem, og have en uforpligtende samtale om deres abonnementer – selvfølgelig er kunderådgiverne også oplærte i at sælge, så helt uforpligtende er det nok ikke…

Vil man gerne vil brede mulighederne lidt ud, kræver det selvfølgelig, at man undersøger flere forskellige udbydere. Og så begynder arbejdet at blive en smule omfattende.

Der findes heldigvis hjemmesider som hjælper med at sammenligne de mange forskellige udbydere på markedet, så du eksempelvis kan søge efter “billigste abonnement”, “mest tale for pengene” og så videre.

Du kan også vælge at gå efter en udbyder som har noget specielt der tiltaler dig. Greenspeak er et eksempel på et teleselskab der har valgt at fokusere på bæredygtighed og social retfærdighed. Er det vigtigt for dig, at have det grønne og bæredygtige med i din livsstil, kan du altså også gå efter den slags pejlemærker når du vælger teleselskab. Igen nævnes 3, da de tilbyder 3likehome, som er et tilbud til deres kunder, om at kunne bruge deres abonnement på samme vilkår som i Danmark, når de rejser i udvalgte lande.

For nogle er mængden af data et afgørende element når det kommer til valg af mobilpakke. Eksempelvis hvis du bruger din mobil som router og kun har det internet der er inkluderet i dit mobilabonnement – da spiller det en rolle hvor meget data du har tilgængeligt.

For andre er det den månedlige pris for tale og data der er alfa omega – du vil bare gerne have det billigste abonnement overhovedet muligt – og du bruger ikke din telefon ret meget. Så er det smart at sammenligne hvilke abonnementer der er billigst, og så tage udgangspunkt heri. Vælger du et billigt abonnement med begrænsning på tale og data, er det smart at undersøge hvad du betaler hvis du overskrider det månedlige maks. Og det er også smart at sikre sig, at udbyderen gør dig opmærksom på, at du har overskredet dit maksimum, så du er klar over, at du herfra betaler ekstra.

For ikke at fare vild i de mange tilbud og udbydere på nettet, er prissammenligninger et handy værktøj. Her kan du som sagt søge efter det der betyder noget for dig, og derved sammenligne hvad du får for hvilken pris. Det en god måde at skabe et overblik i en ellers kaotisk og uoverskuelig mængde af tilbud og sammensætninger af abonnementer.

Der er i dag så mange forskellige udbydere, at du helt sikkert kan finde et abonnement der passer rigtig godt til dig og dine behov. Fordi der er så høj konkurrence mellem teleselskaberne gør de hvad de kan for at skræddersy forskellige slags abonnementer til forskellige slags mennesker. Benyt dig af chancen; tag et par timer ud af kalenderen og sæt dig for at finde det helt rigtige abonnement til dig – anvend eventuelt en prissammenligner og kontakt derefter et par forskellige selskaber.