Home BlogSådan får du en bedre holdning
Sådan får du en bedre holdning

Sådan får du en bedre holdning

Er du begyndt at døje med smerter i ryggen og en dårlig holdning? Hvis man sidder ned, mens man arbejder, eller bare generelt sidder ned i løbet af dagen, vil rigtig mange også opleve, at det vil gå ud over ryggen – især hvis man sidder i den samme stilling.

Holdningskorrigerende tøj er en mulighed, hvis du gerne vil have en bedre holdning og en mere rank ryg, men det kræver selvfølgelig også, at du indser, at det er et reelt problem, og at du også skal vænne dig selv til at rette ryggen og gøre ting, som er gode for ryggen, fremfor dårlige.

Se med her hvis du gerne vil have flere gode råd til, hvordan man får en bedre holdning.

Væn dig til at rette ryggen når du arbejder

Hvis du har et arbejde, hvor du sidder meget ned, er det især vigtigt, at du passer på din ryg. Hvis du sidder ned mange timer i træk, og måske endda i den helt samme stilling, vil du også hurtigt blive offer for en dårlig ryg.

Først og fremmest er det en kæmpe fordel, hvis dit firma har investeret i ergonomiske kontorstole, da et godt møbel helt sikkert vil gøre en forskel. Men der er også ting du selv kan gøre. Du kan eksempelvis øve dig i at rette ryggen, når du arbejder, og måske også lave et par øvelser, mens du sidder ned. Derudover er det også en god ide, at du kommer lidt ud at bevæge dig – det kan være en lille gåtur, hvor du lige får strukket kroppen ud – så du ikke sidder i samme stilling i din kontorstol hele dagen.

Styrketræn din ryg

Hvis du oplever smerter i ryggen, er det også en super god ide at lave nogle rygøvelser. Det er ikke alle, som er villige til at investere i nye møbler eller holdningskorrigerende tøj, men simple styrketræningsøvelser for ryggen er nok noget, som de fleste kan være med på.

Det behøver ikke nødvendigvis at være svære eller hårde øvelser, men hvis du bruger omkring 10-20 minutter om dagen på nogle gode øvelser, som træner ryggen, vil du helt sikkert kunne mærke forskel. For det gælder om at få gjort noget ved de ømme muskler, som kommer af at sidde i den samme stilling i længere tid af gangen.

Prøv holdningskorrigerende tøj

En ting du kan gøre, hvis du virkelig vurderer, at din holdning er helt elendig, er at investere i holdningskorrigerende tøj. Med denne type tøj vil du hurtigt opleve, at din holdning vil blive forbedret, da holdningskorrigerende tøj netop går ind og retter dig op.

Almindeligt tøj sidder for løst, til at det kan hjælpe på din holdning, men med tøj, som er lavet specifikt til at hjælpe på rygskader og dårlig holdning, er du sikker på, at du kommer til at se resultater.