Home BlogSådan holder du styr på dine medarbejdere
Sådan holder du styr på dine medarbejdere

Sådan holder du styr på dine medarbejdere

Det er meget almindeligt i dag, at en virksomhed skal kunne dokumentere sin arbejdsindsats. Denne dokumentation er det bedste værn mod misforståelser og fejl. Det er også din garanti for, at alt er som aftalt med kunden. Så dokumentation er fordelagtig for alle involverede.

Men dokumentation kan være meget tidskrævende, og derfor går mange virksomheder på kompromis. De gider ikke, eller har ikke råd til, at bruge arbejdstimer på en aktivitet som er administrativ frem for produktiv. Men hvad hvis der fandtes en måde hvordan du kan gøre det, uden at det koster administrativ tid?

Det ville simpelthen være for godt at sige nej til. Men hvordan?

Fuld automatiseret tracking af dine medarbejders arbejdsindsats er netop hvad et smart medarbejder GPS system kan gøre for dig. Det er GEO lokalisering.

Simpel medarbejder tracking med SmartGEO

SmartGEO fungerer sådan, at det registrerer et GPS punkt når en medarbejder stempler in eller ud, eller holder en planlagt pause. Det betyder i praksis, at du altid kan se hvornår medarbejderen mødte på arbejde, og også hvor henne. Du kan holde øje med arbejdsstart, pauser og arbejdsdagens slut. SmartGEO oplyser både tid og sted, og der er ingen geografiske begrænsninger. Systemet virker i alle tidszoner, hvor som helst i verden.

Avanceret tracking med LiveGEO

LiveGEO går et skridt videre. Det registrerer GPS punkter igennem hele medarbejderens arbejdsdag. Det er den mest fulkomne måde at føre arbejdsdokumentation på. Med LiveGEO er det ikke kun din virksomhed, der sikres igennem god dokumentation. Det samme gør det for virksomhedens kunder.

Medarbejderen kan med hjælp af LiveGEO bevise at han eller hun rent faktisk også har været det rigtige sted. Og virksomheden kan dokumentere overfor sine kunder at de har fået, hvad de har betalt for.

LiveGEO fungerer over en app, på alle slags smartphones. Det bruger næsten ingen strøm og trækker heller ikke telefonens øvrige præstation ned.

Med LiveGEO kan du dokumentere medarbejderens hele arbejdsdag.

GEOfencing, når der skal sættes grænser

Du kender sandsynligvis til de sure sider af geofencing. Geofencing bliver brugt til at censurere hvem der må se hvilke udsendelser indenfor et afgrænset område. Typisk kommer du i lag med geofencing, når du fx ikke kan se din DR yndlingsserie på din tablet, fordi du er et par kilometer hinsides Danevolden.

Men der findes langt mere produktiver applikationer for geofencing. Med GEOfencing kan du afgrænse specifikke områder, hvor dine medarbejdere kan stemple ind og ud.

Det er ellers rigtigt smart, når dine medarbejdere kan stemple ind og ud via deres smartphones. Det sparer masser af administrativt arbejde. Men hvordan kan du være sikker på at de faktisk er på arbejdspladsen når de stempler ind?

Med GEOfencing kan du sikre at dine medarbejdere kun kan stemple ind fra den lokalitet hvor de skal være. Om det er i virksomhedens hovedkvarter eller på montage ude i verden, GEOfencing sætter dig i kontrol.

Fuldautomatisk tidsregistrering med InouTime

Det er næsten som trylleri. Med InouTime bliver tidsregistrering til en barneleg. Hvis din virksomhed har fokus på produktivetet, så er InouTime lige det du har brug for. Her registreres alle medarbejderens bevægelser helt automatisk.

Bob er lige så klog som Siri

Bob er en fuldvoksen kunstig intelligens. Den styrer verdens bedste tidsregistreringssystem næsten 100% autonomt. Bob har aldrig brug for pauser, skal hverken tisse, ryge eller spise. Det eneste Bob har brug for er en smule elektrisk strøm og en computer den kan kommunikere med.

Med Bob er tidsregistrering kommet i en hel ny fase. Bob lærer nemlig nye ting og der bliver hele tiden udviklet nye moduler Bob kan lege med.

En af disse moduler er integration med kørselsmodulet. Bob kan også holde styr på når en medarbejder ska være flere arbejdssteder på samme arbejdsdag.