Home BlogSådan kan du reducere din stress med en stress app
Sådan kan du reducere din stress med en stress app

Sådan kan du reducere din stress med en stress app

Når det kommer til sundhed, er stress en af de helt store syndere. På samfundsplan koster lidelsen det danske samfund cirka 14 milliarder årligt. Disse penge går blandt andet til udbetaling af sygedagpenge, tidlige dødsfald og så selvfølgelig udgifter til sundhedsvæsnet. Men det er ikke det værste.

Det værste ved stress er uden tvivl de menneskelige omkostninger. Det er nemlig en lidelse, der æder mennesker op indefra, hvor lidelsen tærer på både sindet og kroppen. Derfor er det også vigtigt at tage hånd om stressen, lige så snart den opstår. Faktisk er det allerbedst at tage hånd om stressen allerede inden, at den helt opstår. Det kan du blandt andet gøre med en stress app.

Hvad er en stress app?

En stress app er en hypnose app. Når du derfor føler dig stresset, kan du finde appen frem. Her kan du vælge mellem flere forskellige former for hypnoser. Hypnosen hjælper dig med at få stresset af og komme ned i gear. På den måde kan du bedre gardere dig mod stress, så du undgår at blive decideret stresset og dermed også sygemeldt.

Om hypnosen

Når du gerne vil anvende din stress app, er det først og fremmest vigtigt, at du er åben og lægger dine forbehold til side. Hvis du er kritisk indstillet hele vejen igennem, modarbejder du nemlig hypnosen.

Derfor er det vigtigt, at du i stedet er engageret, tror på virkningen og gennemfører hele behandlingen. Nogle mennesker oplever en virkning efter blot få hypnoser, hvorimod andre har brug for flere gange. Derfor anbefales det også, at du gennemgår mindst 10 sessioner med hypnoser, når du gerne vil have den fulde effekt af behandlingen.

Mere om behandlingen

Med en stress app er det helt op til dig, hvordan du tilrettelægger din behandling. Dog skal der gå mindst en dag mellem dine behandlinger, men dog må alle 10 sessioner ikke tage længere end en måned at gennemføre. Det er nemlig vigtigt, at du holder forandringsprocessen i din underbevidsthed i gang. Kun på den måde kan du forhindre, at den falder tilbage til gamle mønstre.

Sådan forløber selve behandlingen

Når du gerne vil gøre brug af hypnoserne på din stress app, skal du helst kunne være helt uforstyrret og rolig i en halv time. Du bør finde et behageligt sted, hvor du kan ente sidde eller ligge ned. Her skal du iføre dig et par hovedtelefoner, så du kan høre hypnosen.

Du bør sætte din telefon på enten ”forstyr ikke” eller flyfunktion. Hvis du ikke er alene, bør du aftale med dem omkring dig, at de ikke forstyrrer dig under hypnosen.

Derudover er det vigtigt, at du kun arbejder med ét problem ad gangen. Hvis du derfor anvender appen til at komme af med stress, bør du kun fokusere på stressreducering. Det giver din underbevidsthed de bedste betingelser for at ændre dens vante mønstre.