Home BlogScience Plan fra Hill´s er et godt bud på hundefoder til din hund
Science Plan fra Hill´s er et godt bud på hundefoder til din hund

Science Plan fra Hill´s er et godt bud på hundefoder til din hund

Hvis du er på udkig efter et hundefoder, der tager højde for hunde i alle aldre, så bør du se nærmere på Science Plan hundemad fra Hill´s. Science Plan er fremstillet til at dække hundens basale behov i forhold til protein, fedt, mineraler og vitaminer. Uanset om din hund er blevet neutraliseret eller ej, så tager denne fodervariant højde for dette. Derfor kan hunden sagtens køres over på dette foder efter neutralisering, da foderet giver en god mæthedsfornemmelse således, at madglade dyr ikke føler sig sultne hele tiden.

Værd at vide:

Hill´s Science Plan findes til både hunde og katte. Hundeejerne har givet rigtig god respons på produktet, da langt de fleste hunde er vilde med det. Man kan købe foder efter hvor store foderpillerne skal være således, at både helt små og store hunde kan have glæde af det. Hos dyrlægerne er der typisk smagsgaranti på foderet, hvilket betyder, at man kan komme tilbage med posen og få pengene tilbage, hvis hunden ikke kan lide det. Ofte kan man også få en prøvepose med hjem således, at man kan teste om det er noget, der falder i hundens smag.

 

Science Plan foderet er lavet med kylling smag, og falder i god jord hos de fleste. Der findes også forskellige posestørrelser, så man kan vælge den, der passer bedst i forhold til hundens størrelse og hvor meget mad den spiser. Generelt set kan det altid bedst betale sig at tage en stor pose, men hvis der går lang tid før hunden kommer igennem posen, så kan der dannes harsk på foderet i bunden. Derfor må man nøje overveje, hvad der er bedst til ens egen hund.

Mange fordele ved foderet:

Alt Hill´s Science Plan hundemad er fuldfoderprodukter, der passer til alle hunderacer. Som hundeejer skal man ikke være bange for, at der er tilsat kunstige konserveringsmidler eller farvestoffer. Foderet er fremstillet med naturlige ingredienser således, at selv allergihunde ikke vil blive slået ud af det. Hundemad indeholder mest protein, da hunde i naturen konsekvens ville gøre brug af proteinkilder. Det er forskelligt hvilken dosering der skal være af de forskellige indholdsstoffer, da det afhænger af hvor gammel hunden er. Hvalpe har f.eks. brug for meget protein og fedt, da det er med til at give dem masser af energi, imens senior hunde ikke har brug for lige så meget.

 

Fodersammensætningen er blevet testet adskillige gange, inden det er kommet frem i butikkerne. Der er nødt til at blive lavet en masse tests for at finde ud af, om der er den rette dosering af protein, fedt, vitaminer og mineraler. Et kvalitetsfoder er med til at sikre hunden sundhed og et godt liv. Det kan godt anbefales, at hunden får foderpiller, der er lidt større, end hvad der er beregnet til den. Det skyldes, at hunden får lov til at arbejde med sine tænder, når den knaser foderpillerne over. Dette er med til at holde tandsten væk fra tænderne. Hill´s Science Plan indeholder desuden en masse fedtsyrer, som er med til at given hunden en flot, blød og lækker pels og hud. Mineralerne er med til at skåne hundens knogler og led, så den sikrer sig, at have det så godt som mulig.