Home BlogSpar penge ved at købe billig vvs online
Spar penge ved at købe billig vvs online

Spar penge ved at købe billig vvs online

Topvvs er blot en af mange online forhandlere af vvs udstyr hvor der er mange penge at spare. For VVS tilbehør og udstyr er der stor forskel på i prisen og blikkenslagere og VVS folk har desværre en tendens til at skrue prisen op på varerne.

Årsagen til at vvs artikler var dyre at købe var at det tidligere kun var forbeholdt fagfolk at få fat i dem. Det var muligt ved at butikkerne fungerede som engrosbutikker og derfor kun tillod firmaer som havde CVR nummer. Det betyder selvsagt at private ikke kunne handle der, men det betød også at VVS folkene og blikkenslagerne havde monopol på de billige materialer da varerne typisk blev solgt i bulk.

Denne monopoltilstand betød at håndværkerne havde rigeligt med muligheder for at skrue på prisen når de skulle bruge materialer i forbindelse med et arbejde. Det er kutyme i håndværkerbranchen at der bliver lagt en del oveni prisen når håndværkere står for levering af materialerne.

En af årsagerne til i mange år det har været muligt at lægge en del ekstra på VVS-artiklerne var at danskerne ikke i ligeså stor stil som de private havde mulighed for at vide hvad tingene skulle koste. Fru Hansen på 57 har ingen forudsætning for at vide hvad en 45 graders bøjning til et 50mm rør skal koste og vil derfor ikke sætte spørgsmål tegn til det hvis det står faktureret til 60 kroner, på trods af VVS’eren kan få det til 20 kroner. Men med internettet ændrede dette sig dramatisk og butikker såsom TopVVS åbnede.

Internettet giver gennemsigtighed og billige online priser

Internettet har den store fordel at alle kan se hvad alle giver hvis firmaerne skilter med deres priser. I VVS branchen er der firmaer som har gjort dette hvilket har gjort at mange danskere har åbnet øjnene for muligheden selv at købe deres VVS-artikler uanset om VVS’eren skal udføre arbejdet eller om de selv skal. For med internettet er der lige vilkår og gennemsigtigheden betyder også det er nemmere at regne på for den private om det billige tilbud fra VVS’eren med materialer er så billigt igen.

 

Husk at vær omhyggelig med VVS-arbejdet selvom du køber billigt online

 

Selvom du køber billig vvs udstyr online skal du stadig være omhyggelig med VVS-arbejdet og kende til reglerne. For selvom du kan købe alle tingene selv, så er det ikke alt du må, rent lovgivningsmæssigt, lave selv. Det betyder at du har muligheden for selv at lave det, du har muligvis og kundskaben til det, men du har ikke den lovmæssige tilladelse til at gøre det. Her ville det være en dum idé at forsøge sig med arbejdet idet at, såfremt der sker et uheld, så ville forsikringen ikke dække.

Så selvom det er muligt at købe billigt online vvs artikler så husk der er tilfælde hvor det er nødvendigt at ringe til fagfolk. Men selvom du skal ringe til fagfolk kan du stadig selv skaffe materialerne og benytte dig af topvvs så du får det så billigt som muligt.