Home BlogSpark Instagram Kontoen i gang!
Spark Instagram Kontoen i gang!

Spark Instagram Kontoen i gang!

Det kan være svært at få sparket en Instagram Konto i gang, hvad enten det er din egen konto som privatperson eller det firma du arbejder for, uden særlig mange følgere. Det er især frustrerende, når man gerne vil have sparket sin Instagram før end senere – det er nemlig de færreste der vil følge en næsten tom Instagram Konto med kun et par hundrede følgere. Flere følgere på kontoen virker bare mere troværdigt for andre potentielle følgere og derfor skal man også i gang med at erhverve nye med det samme. Heldigvis er der metoder, der kan gøre dette effektivt, som for eksempel at købe følgere på lovlig vis. 

 

Kun ægte følgere

Det med at købe følgere har måske ikke det bedste ry, netop fordi det virker lidt uetisk, da der i de fleste tilfælde bliver lavet en masse falske profiler der alle på magisk vis følger en given konto på én gang. Heldigvis er der også steder, hvor man kan købe følgere med mere naturlig, men stadig effektiv virkning. Det er vigtigt at disse profiler er ægte, så de helt automatisk er mere pålidelige og at det ikke sker på én gang, men over længere tid, så det ser mere naturligt ud. Køb følgere i dag og se hvordan tallet af dine følgere stiger helt naturligt over længere tid.

 

Ser bedre ud på kontoen

Det giver sig selv at de fleste vil vælge at følge en Instagram med flere tusinde følgere end den med kun 50. Det høje antal af følgere indikerer nemlig at personen eller firmaet bag kontoen er populær og har noget spændende eller dybsindigt på hjertet, som bliver delt med kontoens følgere. Det ser uden tvivl meget bedre ud på kontoen at man har mange følgere, især hvis man gerne vil promovere et brand, der netop er startet og har brug for at blive opdaget af mange mennesker. I sådanne tilfælde er det altså desværre ikke nok at man får sine venner og familie til at følge kontoen, da der skal mange flere følgere til for at få Instagram til at få øje på kontoen og promovere den ved hjælp af det sociale medies algoritme. Derfor kan det være godt at købe følgere.

 

Naturlig kontinuitet

Når man bygger et brand op på Instagram op, er det vigtigt at det sker over tid, så det hele ser mere pålideligt ud for offentligheden. Det betyder blandt andet at du ikke skal lægge nye opslag op flere gange om dagen, for så irriterer du bare dine følgere og potentielle følgere. Hvis du blot poster et par gange uge lader du også dine følgere vente på nye opslag hele tiden, hvilket betyder at vil vente i spænding på dit nye opslag og er mere tilbøjelig til at like eller dele det i stedet for blot at scrolle videre, hvis du nu postede hvert sekund. Med det sagt er det også vigtigt at vælge et firma der genererer nye følgere til dig over tid, så det ser naturligt i stedet for falsk ud. På denne måde er du sikret at dit brand og din tilstedeværelse på sociale medier ser godt ud!