Home BlogStop rygningen med et forbudskilt
Stop rygningen med et forbudskilt

Stop rygningen med et forbudskilt

Få irriterende rygere fjernet. Få bilister til at stoppe med at parkere ude foran dit hjem, hvor de ikke må parkere. Få noget til at stoppe med at stjæle fra fællesarealet.

Det kan være mange forskellige årsager til at sætte et forbudsskilt op, og du kan sikkert komme i tanke om et eller andet, hvor et skilt kunne være meget behjælpeligt.

Et eller andet område, hvor reglerne ikke bliver overholdt, som irriterer dig særlig meget. Hvor de mennesker, som gør det, måske gør det, fordi de simpelthen ikke ved, at de ikke må gøre det.

Stop den uretmæssige handling

Du kan selvfølgelig ikke bare sætte skilte op, hvor du vil. Som udgangspunkt må du sætte skilte op på privatgrund, derefter skal du spørge kommunen, hvor du vil have skiltet stillet op i.

Har du en sag, hvor det giver særlig god mening, vil det dog ikke være det store problem at få skiltet stillet op. Og resultatet vil komme bag på dig.

Vi hylder nogle gange os selv i Danmark, over at vi ikke behøver have skilte over det hele som i USA. Men når først skiltene kommer op, ser du med det samme virkningen af det.

Forbudsskilte virker. De gør deres job. De holder rygerne væk. De holder bilisterne informeret. De gør opmærksom i situationer, hvor man kan tænke, må jeg gøre det her eller må jeg ikke.

Ofte er disse handlinger ikke ondsindet. Det handler oftest om, at der simpelthen ikke har været skiltet. At det kan være svært at vide, hvor man må parkere eller lignende.

Der er mange situationer i vores hverdag, hvor vi kommer helt i tvivl om, hvordan dette eller hint er skruet sammen. Hvad må vi og hvad må vi ikke.

Gør det nemmere for andre at overholde reglerne

Med disse forbudsskilte bliver det generelt bare nemmere at overholde reglerne. Det bliver nemmere at forstå, hvad vi må og hvad vi ikke må.

For det kan ofte virke som en gråzone, hvor forbudskilte ville gøre underværker.

Du kender det uden tvivl for din egen hverdag. Du skal til at parkere et nyt sted, hvor du bare lige skal ind at aflevere noget, og så skal du videre igen. Kan du ikke lige holde her, eller hvad skal du gøre.

Vi følger reglerne i Danmark, men når man er i tvivl om reglerne, så er de noget svære at følge.

Se den gode udvikling

Et skilt virker. Det er faktisk næsten underligt, at skilte virker så godt. Men det beviser pointen, i langt de fleste tilfælde er det bare uvidenhed, der fører til misforståelserne.

Hvis det ikke bare var misforståelser, ville et skilt ikke virke. Hvis du vil gøre noget, som du godt ved er forkert. Hvorfor skulle det så stoppe dig, at du ser et skilt, der bare bekræfter dig i, at du ikke må gøre det, du godt ved, du ikke må gøre.

Det er absurd. Så forbudskilte virker. Og de virker, fordi vi ofte er tvivl om, hvorvidt det vi laver, er tilladt.

Bestil en hjælp, bestil forbudsskilte.