Home BlogTips til at få den ultimative hjemmebar
Tips til at få den ultimative hjemmebar

Tips til at få den ultimative hjemmebar

Danskere er vilde med at drikke alkohol. Det sker til alle festlige begivenheder, store som små. Ofte behøver der ikke engang at være en festlig begivenhed. Det kan blot være fyraften.

Det er dog dyrt i længden, hvis man har lyst til at drikke en drink en gang i mellem efter fyraften. Netop derfor er det en god idé at bygge en hjemmebar. Det er nemlig både billigere i det lange løb og langt mere praktisk.

Det rette udstyr

Når man vælger at bygge en hjemmebar, er det vigtigt, at man har det rette udstyr. Det er nemlig helt essentielt for, at man får den rette oplevelse og atmosfære. Det skal jo helst føles mindst lige så hyggeligt som at være på værtshus. Ellers vil man ikke have lyst til at være der.

Udstyr, som er nødvendigt er de helt basiske ting som glas, shakere og bordskånere. Det gælder selvfølgelig også møblementet, men det afhænger af, hvor meget plads, du vil give din hjemmebar. En hjemmebar kan jo blot være det. En bar.

En anden ting, der er en god idé at prioritere er en isterningemaskine. Det kan være, at det umiddelbart lyder lidt overdrevent, men en isterningemaskine er en god investering. Så behøver du heller ikke længere at ofre plads i din fryser for at lave isterninger.

En isterningemaskine kan lave isterninger flere timer ad gangen. Nogle af dem har endda indstillinger, så du selv kan vælge størrelsen på isterningerne. På den måde kan du lave isterninger til enhver smag.

Prioritér god kvalitet

Når du så har styr på udstyret er det tid til at kigge på det vigtigste: Drikkevarerne. Der er ingen hjemmebar uden drikkevare.

Det kan være en idé i første omgang kun at handle til nogle få drinks. På den måde kommer du nemlig ikke til at købe for meget ind. Så sikre du dig, at du rent faktisk vil ende med at drikke det, du har stående.

De fleste mennesker har en eller to drinks, der er deres favoritter. Du kan vælge enten at nøjes med at handle ind til dem. Du kan også vælge at gå ud fra de drinks og handle ind til nogen, der minder om. På den måde kan du udforske din smag uden at købe en masse ting, du aldrig vil få brugt.

Når du så køber alkohol, så er det vigtigt at købe kvalitet. Det behøver ikke nødvendigvis at være det dyreste nej. Det kan dog ikke betale sig at købe det billigste af det billigste, som du kan finde. Det er nemlig ikke det, der bliver serveret på værtshuse. Der har de kvalitetsflasker.

Hvis du har svært ved at få dig selv til at købe mange forskellige flasker til mange penge, kan du nøjes med et par stykker. Gin kan der for eksempel laves mange forskellige drinks af. På den måde kan du både købe en kvalitets-gin og have mulighed for at lave flere forskellige drinks.