Home BlogVil du gerne på efterskole og elsker du at spille computer?
Vil du gerne på efterskole og elsker du at spille computer?

Vil du gerne på efterskole og elsker du at spille computer?

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi i dag lever i en tid, der er præget af den teknologi, som vi finder omkring os, uanset hvor vi vender os hen. De fleste af os er faktisk så afhængige af teknologien, at vi ikke længere kan forestille os en hverdag uden den. Og det er uanset, om man ser TV, spiller computer eller har behov for, at maden holdes kølig. Den tendens har smittet af på mange områder, som de unge beskæftiger sig inden for, og derfor kan det ikke komme som nogen overraskelse, at E-sport er blevet så populært.

E-sport er i dag anerkendt som en reel sport på lige fod med fodbold

Når det kommer til E-sport, så er den en gren inden for spillenes og sportens verden, der bliver flettet sammen på en god måde. Her får de unge lov til at spille computer, men ofte foregår det i hold, hvorfor sammenholdet og samarbejdet stadig lever i bedste velgående lige såvel, som hvis man spillede en god fodboldkamp. Det betyder, at E-sport i dag også er blevet anerkendt som værende en reel form for sport, og derfor ses det alle steder, hvordan lubber, tuneringer og fans skyder op alle steder i landet. Det er således blevet en populær sport på lige fod med så mange andre traditionelle sportsgrene.

På en efterskole med fokus på E-sport kombineres computerspil med lærdom

Med det sagt er det således også en tendens, der strækker sig lidt længere ud. Flere steder er det nemlig i dag muligt for de unge at kombinere deres skolegang med E-sport. Det betyder, at det for eksempel er muligt at finde en god og lærerig efterskole med E-sport, der formår at kombinere det boglige med det, som der foregår ovre i den virtuelle verden. Det betyder ikke, at der bliver skruet ned på det faglige i forhold til de traditionelle skoleting, dog bliver læringen bare anvendt på en anden måde, således den synes mere interessant at gå til.

Der er store muligheder i fremtiden for unge med teknisk snilde

På en efterskole med fokus på E-sport vil de unge desuden få en stor viden omkring, hvordan diverse spil bliver lavet. Der vil således være læring i alt lige fra programmering til udvikling, og på den måde er der for de fleste unges vedkomne allerede lagt i støbeskeen til en spændende fremtid ude i det tekniske erhvervsliv.