Home BlogVinkøleskabe og vinreoler giver restauranten eller hjemmet dybde
Vinkøleskabe og vinreoler giver restauranten eller hjemmet dybde

Vinkøleskabe og vinreoler giver restauranten eller hjemmet dybde

Uanset om du er almindelig privatperson eller virksomhedsejer så bør du overveje at købe et vinkøleskab for at peppe hjemmet eller virksomhedsejeren op.

Tager vi først udgangspunkt i privatpersonen så har vinkøleskabet nogle specifikke fordele. Er du passioneret vinsamler har du mulighed for både at fremvise dine rødvine og dine hvidvine i både en vinreol og et vinkøleskab.

For ulempen ved at samle på hvidvin er at de skal være på køl før at de kan nydes optimalt. Dette kompliceres yderligere at hvidvinen skal have den rette temperatur og denne temperatur varierer alt afhængig af hvilken type hvidvin det er. Derfor er et vinkøleskab oplagt for dig, som ønsker at nyde hvidvinen med den rigtige temperatur. Visse vinkøleskabe kan tilmed klare 2 forskellige zoner. På den måde kan man nyde sætte 2 forskellige typer af hvidvin og opbevarer dem optimalt

Vinkøleskabet pynter i hjemmet

Et vinkøleskab pynter i hjemmet uanset hvor man placerer det. For det tilføjer hjemmet en vis form for klasse. Vinkøleskab har den fordel at de fås i et væld af forskellige typer og design, som gør at du kan få lige det vinkøleskab som passer til hjemmet.

Når du har købt et vinkøleskab så kan du også købe en flot vinreol. På den måde så har du både fået udstillet dine rødvine og dine hvidvine samtidigt. Så kommer begge typer af vin til deres ret.

Når du har en cafe eller restaurant så kan et vinkøleskab være et hit

Har du en cafe eller en restaurant bør du kraftigt overveje at købe et vinkøleskab til at opbevarer dine vine i. For et vinkøleskab tjener flere formål. Der er selvfølgelig de to oplagte formål. Det ene er til at opbevare vinen og det andet er så den kan nydes ved den rigtige temperatur.

Men et vinkøleskab tjener også et andet formål. Et vinkøleskab er et godt udstillingsvindue for dine kunder. Har du dyre vine eller hvidvine med højt dækningsbidrag kan du med fordel overveje at placere dem i et vinkøleskab, som står synligt for dine gæster. Så bliver de fristet til at købe den vin du ønsker.

Vinkøleskabe fås i utallige forskellige designs så uanset din cafes dekor så kan du finde et vinkøleskab som matcher til din indretning.

Så ønsker du at gøre lidt mere ud af din indretning kan du med rette som supplement vælge at anskaffe dig en flot vinreol, som står ligeså synligt som vinkøleskabet. For ved at gøre dette kan du på samme måde give kunderne en flot udstilling af de vine du tjener flest penge på.

Uanset om du er privatperson eller erhvervsdrivende bør du overveje at købe et vinkøleskab og tilhørende vinreol for at vise dine vine fra deres bedste side. Er det til privatbrug kan du imponere dine gæster med din flotte vinudstilling, er du erhvervsdrivende kan du få solgt flere af den type du tjener bedst på. Så er du erhvervsdrivende betaler vinkøleskabet sig selv.

 

Kilde: https://www.wineandbarrels.com/shop/2-vinkoeleskabe-vinskabe/