Home BlogWebshop ABC: Pluk Og Pak – hvad er det?
Webshop ABC: Pluk Og Pak – hvad er det?

Webshop ABC: Pluk Og Pak – hvad er det?

Nej, det drejer sig ikke om at plukke høns og pakke dem klar til frysedisken. Medmindre du handler kyllinger i din webshop, selvfølgelig.

Pluk og pak drejer sig om logistik. Nærmere sagt om outsourcing af logistik. Logistik er kompleks og tidskrævende. Når du ejer en webshop er det ikke nødvendigvis det du vil bruge mest energi på. Og det behøver du heller ikke. Du kan nemlig nemt udlicitere det til professionelle webhoteller. De kan klare det både bedre, hurtigere, og ofte endda billigere end du kan selv.

Sådan fungerer pluk og pak

1. Indkøb af varer:

Det håndteres af dig. Du køber varerne til din webshop. Men så får du din leverandør til at levere dem direkte til webhotellet som varetager logistikken for dig

2. Varemodtagelse:

Det er webhotellet der modtager varerne i dit sted. De ”plukker” dem fra pallerne eller hvad de nu kommer i og oplagrer dem på deres lager. Det er op til lagerhotellet hvordan, om de vil opbevare dem som de er kommet eller pakke dem om på hylder etc. Det er ikke din bekymring.

  1. Lagerhotellet opdaterer din webshop:

Så snart lagerhotellet har registreret dine varer bliver lagerbeholdningen i din webshop automatisk opdateret. Nemmere kan det ikke blive for dig.

4. Kundernes ordrer bliver automatisk viderestillet til lagerhotellet:

Lagerhotellets system er integreret i din webshop. Så snart du modtager en ordre bliver webhotellet underrettet og behandler ordren. Skulle der ikke være tilstrækkeligt med varer, bliver du automatisk informeret. Alle disse processer er fuldt automatiseret.

5. Forsendelsen:

Lagerhotellet pakker kundens ordre og sender pakken af sted, sammen med en track & trace. Du får en kopi af disse data.

6. Opdatering:

Din webshop bliver opdateret. Både ordrestatus og lagerbeholdning. Webhotellets pluk og pak løsning holder dig hele tiden ajour, helt automatisk.